martes, 19 de febrero de 2013

TRES DIES FORA DE CASA - resumen en valenciano



TRES DIES FORA DE CASA



En aquest llibre els dos autors en conten el viaje de fi de curs de uns alumnes.
El llibre comensa explicant-nos qui es cada un dels Mestres que tenen a l’escola; i quins de ells es el millor per a anar a l’excursió.
Tots els alumnes están molt nerviosos per preparar-ho tot i enportarse’n tot per a poder eixir i ligar amb els xics i xiques que els agrada.
Aixi ens conta com seu preparen tot fins que arriba el dia del viatje;durant el viatje en l’autobús seu pasen fenomenal cantant,jugant a la maquineta i vegent pelicules.
Nomes arribaren a l’hotel, se’n adonen de que no es el que ells es pensaven, pues allo es una mena de monestir en ruines;pero malgrat tot van a estar asoles i eixa idea els agrada.
Entren al hotel i un conserge els asigna una habitació a cada parella o colles d’amics; de segida corren a instalarse.
Per la nit baixen a sopar i després munten una discomobil al menjador on dinen i sopen;a mes cada dia van a un lloc; uns d’ells a la platja; un altre fan una cursa amb bicicleta i l’altre a visitar el port.
En aquest llibre, i durant els tres dies que s’ens conta; també apareixen el s amors juvenils; un del xics lid emana a la protagonista si vol eixir amb ell i ella persuposat li diu que si.
Ademes de moltes mes parelles que es formen a la llarga de la novela, també té un punt de misteri, com quant la protagonista veu a un vell que la persegueix, fins que finalment el vell va a per ella ja que está boig i es pensa que ella es la seua filla.
Finalment no els queda mes que tornar a casa. Tornen i la parella dels protagonistes que durant el viatje s’en havia format,continua, pasant els estius i les distancies com poden; el llibre acaba amb la protagonista diguent que continua amb aquell xic que en el viatje de fi de curs li demanà d’eixir i que ha escrit tota la historia aquesta perque ara tenen una filla que també s’en va de viatje.
Es una novela per a adolescents, amb un to d’humor, aventures, amor i misteri. Esta narrada en primera persona i per la propia protagonista de la novela.

20 comentarios:

  1. y los personajes?????nombre!!!algo

    ResponderEliminar
  2. Lo necesitas para un examen?? Yo si xD

    ResponderEliminar
  3. nada mas???QUE YO TENGO QUE HACER EL RESUMEN

    ResponderEliminar
  4. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  5. Bryan Muñoz Belda
    tiene 109, + la guia de lectura 116

    ResponderEliminar
  6. Bryan Muñoz Belda
    tiene 109, + la guia de lectura 116

    ResponderEliminar
  7. hola clauuuuuuuuuuudiaaaaaaaaaaaa te hemos pillaoooooooo

    ResponderEliminar
  8. nombres de los personajes y su definicion pls :3

    ResponderEliminar
  9. nombres de los personajes y su definicion pls :3

    ResponderEliminar
  10. pero faltan los nombres¡¡¡¡¡¡¡
    =0

    ResponderEliminar
  11. Sandra, Miquel, Núria, Omar, Dani, Fina, El mante, Rubén.

    ResponderEliminar